Albanian   |   English
Britanika Metodologjia Kurset Mesueset Pershtypjet Regjistrohu Integral Lajmet Kontaktet   
Britanika
Visit our website: integral.al

GJUHËT QË MËSOHEN NDRYSHE!!!
 
Britanika është qendra e gjuhëve të huaja që ndodhet në zemër të Tiranës, ku ofrohet një metodë e re për mësimin e gjuhëve të huaja, metoda CLIL (Content and Language Integrated Learning - Mësimi me Përmbajtje dhe Gjuhë të Integruar).
Kurset e gjuhëve të huaja tek Britanika ofrohen nëpërmjet një mënyre të re sipas standarteve Europiane. Britanika ofron programe cilësore nga mësues të huaj dhe vendas me kualifikim të lartë, të cilët ndjekin strukturën dhe programin e dizenjuar nga stafi ynë anglez, në përputhje të plotë me metodologjinë teper efektive, CLIL.
Që prej vitit 2011, stafi ynë është i përkushtuar në mësimdhënie, duke e kthyer atë në një proces argëtues dhe mjaft rezulativ përmes metodave dhe teknologjisë së fundit. PËRSE TË ZGJIDHNI “BRITANIKA”?

    • Mësues profesionist të huaj dhe vendas
    • Metoda CLIL – të mësojmë duke u argëtuar
    • Garantojmë rezultate të larta në provimet IELTS/TOEFL etj.
    • Regjistrimet dhe kurset  ofrohen gjatë gjithë vitit
    • Grupe të vogla, për të garantuar përkushtim individual
       ndaj çdo studenti
    • Ambjente bashkëkohore dhe moderne

Kurset e ofruara janë: 
    • Përgatitje për provimet: IELTS, TOEFL, TOEIC, SAT, CELI,
      DELE, DALF, FCE, CAE, Matura Shtetërore etj.
    • Anglisht për fëmijë dhe të rritur 
    • Anglishtja përmes artit për fëmijët e grup-moshave nga
      3 deri 10 vjeç
    • Gjuhë Moderne Europiane: Gjermanisht, Spanjisht,
      Frëngjisht, Italisht, Rusisht, Greqisht etj.
    • Anglishte për qëllime akademike 
    • Përgatitje për programet IGCSE/ A-levels/ IB  
    • Anglishte biznesi
    • Albanian for foreigners
 
Trajnime për profesionistët dhe bizneset:
    • Trajnime për aftësitë profesionale në biznes
    • Kurse në gjuhë të huaj për fusha të ndryshme të biznesit

Kurse për qëllime specifike:

    • Kurse kompjuteri
    • Anglishtja nëpërmjet gjuhës së shenjave

 
Për ofertat e reja ose regjistrime, jeni të mirëpritur të na vizitoni në zyrën tonë, ose të na shkruani në: info@britanika.al, ose na telefononi në: +35542252065 / Cel: +355694040601
 
Kontaktet

Rr. Ibrahim Rugova,
Nd. 46, H. 4, Ap. 5,
1019, Tirana, Albania


Tel: +355 422 52 065 / +355 69 40 40 601
Skype: integral.albania
Facebook: Britanika-Integral

Pallati i Librit Universitar në ish-bllok, hyrja në krah të Kolonat (fast food), kati 3.
+ read more
v.2.0 © RixtelLab 2013-2018
Rixtel Lab