MIRËSEVINI NË BRITANIKA!

Britanika filloi veprimtarinë e saj si një kompani motër e programeve integruese arsimore në 2011 Tiranë, Shqipëri. Për shkak të rritjes së vazhdueshme dhe numrit më të madh të studentëve, u zgjerua në staf më me përvojë, mësues të kualifikuar dhe u pozicionua në mjedise më të rehatshme të reja, të cilat ishin të nevojshme për ta bërë shkollën të rritet, të drejtuar dhe t’i plotësojë kërkesat e tregut në cilësinë më të lartë. Pse Britanika dallon lehtë në mesin e shkollave gjuhësore profesionale është për shkak të metodologjisë së saj unike që ofron. Shkolla e parë dhe e vetme e gjuhës në Tiranë e cila punon me metodën CLIL, një qasje romane nga Komisioni i BE-së për gjuhët që përqafohen nga të gjithë mësuesit dhe studentët në mbarë botën.

Cfare na diferencon?

Mësues profesionistë të huaj dhe vendas

Metoda CLIL–Mësim me përmbajtje dhe gjuhë të integruar

Rezultate të larta në provimet IELTS/TOEFL/SAT

Regjistrimet për kurse gjatë gjithë vitit

Grupe të vogla – garanci dhe përkushtim maksimal

METODA CLIL – Qasja më e re e BE për përvetësimin e gjuhëve

Metoda CLIL nenkupton mësim me përmbajtje dhe gjuhë të integruar (CLIL) dhe është një metodë e përshkruar si një revolucion i madh metodologjik në mësimin e gjuhëve dhe është përqafuar nga shumë vende te botes. Të gjitha kurset në Britanika ndjekin këtë qasje dhe jemi e vetmja qender që ofron këtë mundësi. Thjeshtesia dhe praktika me metoden CLIL qendron ne mesimin e gjuhes se huaj nepermjet lendes tuaj te preferuar dhe anasjelltas. Me fjale te tjera, fokusi eshte subjekti dhe qellimi qe ju intereson, ndersa mesimdhenia dhe lenda jepen permes gjuhes qe synohet te pervetesohet. Studimet kane treguar se njerzit mesojne gjuhe te huaja me shpejt dhe ne menyre me efektive kur e perdorin gjuhen ne situata reale.

Certifications

Google Certified
Microsoft Certified
Apple Certified