Albanian   |   English
Britanika Metodologjia Kurset Mesueset Pershtypjet Regjistrohu Integral Lajmet Kontaktet   
Regjistrohu
Visit our website: integral.al
Ju lutem plotesoni formularin me poshte dhe klikoni te butoni prano. Ne do tju kontaktojme per tju pergjigjur pyetjeve tuaja.
Emri:
Mbiemri:
Data e lindjes:
Email:
Telefon:
Adresa:
Pyetjet:
Kodi i konfirmimit:
Kontaktet

Rr. Abdyl Frashëri, Pall 9,
Shkalla 1, Kati 3, Ap. 5
Tirana - Albania


Tel: +355 422 52 065 / +355 66 40 40 701
Skype: integral.albania
Facebook: Britanika-Integral

Pallati i Librit Universitar në ish-bllok, hyrja në krah të Kolonat (fast food), kati 3.
+ read more
v.2.0 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab