Faqe Shembull

Ky është një shembull faqeje. Është e ndryshme nga një postim blogu, ngaqë do të qëndrojë në një vend dhe do të shfaqet te menuja e lëvizjeve në sajt (në shumicën e temave). Shumica e njerëzve ia nisin me një faqe Rreth, për prezantim të tyre te vizitorët potencialë të sajtit. Mund të lexohet diçka si kjo:

Njatjeta! Ditën jam postier me biçikletë, natën aktor i ardhshëm, dhe ky është sajti im. Banoj në Laprakë, kam një qen të shkëlqyer me emrin Balo, dhe më pëlqen konjaku. (Dhe të më zërë shiu.)

…apo diçka si kjo:

Kompania Thasë Që S’i Shpon As Plumbi u themelua më 1971, dhe që atëherë furnizon publikun me thasë të cilësisë së lartë. I gjendur në Qeleshe, ThQSShAP-i punëson mbi 200 vetë dhe jep ndihmesë të madhe për bashkësinë e Qeleshes.

Si përdorues i ri i WordPress-it, duhet të shkoni te pulti juaj për ta fshirë këtë faqe dhe për të krijuar faqe të reja për lëndën tuaj. Bëfshi qejf!