Albanian   |   English
Britanika Metodologjia Kurset Mesueset Pershtypjet Regjistrohu Integral Lajmet Kontaktet   
Pershtypjet
Visit our website: integral.al
Eva, 17 vjec, studente

Une jam Eva. Sapo mora rezultatet e provimit IELTS qe bera. Kam marre 7 ne total, dhe vecanerisht ne pjesen e reading kam marre rezultatin 8.5.Jam shume e kenaqur nga mesimet qe kam zhvilluar ne qendren Britanika para testimit pasi me ndihmuan shume. Nderkohe, me poshte keni edhe 'band score' per secilin seksion.
Ju uroj suksese ne punen tuaj te perkryer!

Anastasia, 18, student

Kursi pergatitor per IELTS punohet permes nje metode shume te shpejte dhe efikase. Britanika eshte vendi i duhur per te mesuar gjuhen angleze dhe jo vetem. Agnlishtja ime eshte permiresuar dhe kam me shume besim ne vetvete dhe per nivelin e anglishtes sime dhe ndihem per pergatitur per provimin e IELTS.

Karolina, 17, student

Kursi qe organizohet ne Britanika ka shume aspekte positive. E para, pergjegjesia e mesuesve e cila garanton pergatitje optimal te kursanteve. Se dyti, organizimi i mire i materialeve dhe informacioni e ben procesin e mesimnxenies me te lehte dhe me te shpejte. Se treti, komunikimi I mire midis mesuesit dhe nxenesit e ben kursin ne vetvete te kenaqshem dhe rrit efikasitetin. Anglishtja ime eshte permiresuar ne nje shkalle shume te madhe. Kam mesuar shume fjalor, kam permiresuar aftesite e mia ne shkrim ashtu si dhe aftesite ne te folur dhe ne te degjuar.

Sif, 15, nxenese nga Danimarka

“Më pëlqen kursi te Britanika, sepse mund të zgjedhësh atë që TI do të mësosh, nuk ke pse të ndjekësh një libër të caktuar. Mund të zgjedhësh edhe subjekte të ndryshme, sipas asaj që të pëlqen. Pra, nëse urren historinë, nuk ke pse mëson në lidhje me të. Mund të rrisësh afësitë e tua në gjuhën Angleze: të degjuarit, të lexuarit, të shkruarit dhe të folurit.
Tani mund të shikoj që kuptoj më shumë Anglisht sepse kam mësuar shumë fjalë të reja. Gërmëzimi im dhe gramatika ime janë përmirësuar. Tani kuptoj kur flasin shpejt Anglisht.”

Alba,47, pedagoge e gjuhes gjermane

"Fakti që u bë një kohë e gjatë që po ndjek këtë kurs më bën të flas pozitivisht për leksionet që kam marrë dhe vazhdoj të marr në Britanika. Më duket pozitive marrja e leksioneve në mënyrë individuale e sipas kërkesave të cdo individi. Kjo është një mënyrë e re për mësimin e gjuhës së huaj në ndryshim nga kurset e tjera që zhvillohen në Shqipëri. Eshtë një metodologji frytëdhenëse. Jam mjaft e kënaqur nga pedagogia ime, pasi ka një kualifikim të lartë, mësimdhënie të shkëlqyer spias dëshirave e interesave e prijeve të mija.
Përmirësimin e shoh në kontaktet e komunikimin me të huaj".

Nirvana, 21, studente
"Më pelqeu fakti që kisha mundësi të përzgjidhja nëse doja të studioja individualisht apo në grup, si dhe lirshmëria në përzgjedhjen e orareve dhe ditëve të zhvillimit të kursit. Gjithashtu ambientet akomoduese dhe fakti që literatura përbëhej nga tema të ndryshme bashkëkohore e cila i përshtatej më së miri metodologjisë së përdorur nga mësuesja.
Së fundmi, por jo me më pak rëndësi ishin aftësitë e mësueses, e cila pikasi pikat e mia të dobëta dhe u fokusua pikërisht tek përmirësimi i tyre gjatë gjithë kursit. Pas përfundimit të kursit tek Britanika krijova besimin e munguar tek vetja dhe aftësitë e mia në gjuhën angleze në të folur e të shkruar, si dhe për të arritur rezultatet e duhura në provimin e TOEFL-it".
Ilir, 41, Head of Logistic në Ambasada Daneze
"Për mua ishte e volitshme vendndodhja e ambjentit të kursit, është në pozicion shumë të përshtatshëm për mua. Gjithashtu fleksibiliteti i kohës dhe dites së seancave mesimore. Pershtatja e programit ishte për punen që unë bëj dhe nevojat e mia. Pergatitja shumë profesionale e personelit dhe stafit te mesimdhenjes. 
Pjesa më interesante ishte kombinimi informacionit bashkëkohor me materialet e kursit të cilat më ndihmuan në përvetësimin e teknikave të gramatikës, formulimit të letrave dhe e-maileve zyrtare, që më kanë shërbyer shumë në punën time.
Mendoj se kam bërë progres në formen e degjimit si dhe atë të shkruar".
Eliona, 20, studente
Ajo c’ka me ka pelqyer ne menyren e zhvillimit te mesimit ishte pergatitja me dy mesues , gje e cila ne fillim mu dukej konfuze per pergatitjen e IELTS.
Zhvillimi i kursit ne menyre individuale ishte nje avantazh qe te ndihmonte per te pare difektet dhe per t‘ju perkushtuar, me objektiv permirsimin e tyre. Kohezgjatja dhe fleksibiliteti i orareve eshte nje avantazh per cdo student.
Mendoj se te dy profesoret kane dhene maksimumin e tyre ne menyre qe une te marre bazat kryesore ne zhvillimin e testit te ILETS. Tani ndihem me e afte ne krijimin e eseve dhe ne menyren e gjetjes se materialeve kryesore per nje pergjigje te sakte gjate provimit te IELTS. 
Sara 18, student

Kursi pergatitor i IELTS prane Britanika eshte mundesia me e mire per te arritur rezultate te larta ne kete provim. Programi eshte shume i koncentruar dhe efikas, gje qe te ben te permiresosh me ritem te shpejte anglishten. Mendoj se koha e shpenzuar ne kete kurs ja ka vlejtur plotesisht pasi praktika qe bera atje ma shtoi vetbesimin diten e provimit, ku arrita te marr noten 8.  

 
 
 
Majlinda, ekonomiste

Pershendetje! Une jam Majlinda dhe jam shume e kenaqur me rezultatin e arritur ne testimin e IELTS. Kjo fale profesionalizmit te Pedagoges se huaj e cila me ka trajnuar ne menyren me te mire te mundshme. Gjithashtu dhe metoda CLIL qe ofron qendra Britanika me rezultoi shume e vlefshme per te arritur rezultatin e kerkuar per nje kohe te shkurter. Ju jam mirenjohese!

Kontaktet

Rr. Ibrahim Rugova,
Nd. 46, H. 4, Ap. 5,
1019, Tirana, Albania


Tel: +355 422 52 065 / +355 69 40 40 601
Skype: integral.albania
Facebook: Britanika-Integral

Pallati i Librit Universitar në ish-bllok, hyrja në krah të Kolonat (fast food), kati 3.
+ read more
v.2.0 © RixtelLab 2013-2018
Rixtel Lab