La Course online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

LIVRES & BIBLIOTHÈQUE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

ENSEIGNANTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

CERTIFICATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

POPULAR COURSES

RÉALISATIONS SCOLAIRES

Nullam leo ligula, dictum id eleifend interdum, Malesuada vulputate magna

Personal attention
Expedited service
Formations of business
Enhanced credibility

RECENT POSTS

18
Mar
IELTS & TOEFL – Njihuni me avantazhet!

IELTS dhe TOEFL janë dy testet më të rëndësishme për një student që planifikon të studiojë jashtë vendit. Të dyja këto teste vlerësojnë aftësitë e gjuhës angleze të një kandidati dhe pranohen jo vetëm nga universitetet jashtë, por edhe nga organizata të ndryshme përfshirë departamentet e emigracionit. Sidoqofte, gjithmonë ekziston një pyetje se cili është […]

Posted in: Teachers Advice,
11
Mar
Përse duhet të mësojmë anglisht?

Nëse po mendoni të zgjidhni një gjuhë të huaj për të studiuar në shkollë ose dëshironi të mësoni një gjuhë të re në kohën tuaj të lirë, ne jemi të bindur që folësit e gjuhës angleze anë e mbanë botës do të na bashkohen në dhënien e këshillave të mëposhtme: nëse duhet të zgjidhni një […]

Posted in: Teachers Advice,
26
Feb
Si të shkruash qartë anglisht: Zhargoni, fjalitë e shkurtra dhe më shumë

Në këtë artikull do t’ju japim këshilla për të shkruar qartë dhe për të shmangur zhargonin (të folurën joformale). Por, të kuptosh saktësisht se çfarë përfshin kjo mund të jetë më e komplikuar seç mendoni. Çfarë do të thotë shkrim i qartë? A janë fjalitë e shkurtra lehtësisht të kuptueshme? A keni nevojë të keni […]

Posted in: Teachers Advice,

GET IN TOUCH WITH US

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words

Your e-mail address
Error API

YOU CAN LEARN

GET THE COACHING TRAINING BY ADAM JONES FOR FREE

It’s limited seating! Hurry up

VIDEO TOUR