TRENDING COURSES

Your chance to be a trending expert in IT industries and make a successful career after completion of our courses.

BOOKS & LIBRARY

Masterstudy is one of the world’s busiest public library systems, with over 10 million books, movies and other items to borrow.

CERTIFIED TEACHERS

Get professional education and reliable consultation by our team of certified teachers and instructors.

CERTIFICATION

Upon successful completion receive a certificate showing your achievement for completing one of our rigorous classes.

POPULAR COURSES

CENTER ACHIEVEMENTS

Here you can review some statistics about our Education Center

Foreign followers
Classes complete
Students enrolled
Certified teachers

RECENT POSTS

18
Mar
IELTS & TOEFL – Njihuni me avantazhet!

IELTS dhe TOEFL janë dy testet më të rëndësishme për një student që planifikon të studiojë jashtë vendit. Të dyja këto teste vlerësojnë aftësitë e gjuhës angleze të një kandidati dhe pranohen jo vetëm nga universitetet jashtë, por edhe nga organizata të ndryshme përfshirë departamentet e emigracionit. Sidoqofte, gjithmonë ekziston një pyetje se cili është […]

Posted in: Teachers Advice,
11
Mar
Përse duhet të mësojmë anglisht?

Nëse po mendoni të zgjidhni një gjuhë të huaj për të studiuar në shkollë ose dëshironi të mësoni një gjuhë të re në kohën tuaj të lirë, ne jemi të bindur që folësit e gjuhës angleze anë e mbanë botës do të na bashkohen në dhënien e këshillave të mëposhtme: nëse duhet të zgjidhni një […]

Posted in: Teachers Advice,
26
Feb
Si të shkruash qartë anglisht: Zhargoni, fjalitë e shkurtra dhe më shumë

Në këtë artikull do t’ju japim këshilla për të shkruar qartë dhe për të shmangur zhargonin (të folurën joformale). Por, të kuptosh saktësisht se çfarë përfshin kjo mund të jetë më e komplikuar seç mendoni. Çfarë do të thotë shkrim i qartë? A janë fjalitë e shkurtra lehtësisht të kuptueshme? A keni nevojë të keni […]

Posted in: Teachers Advice,

STAY TUNED WITH US

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!

Your e-mail address
Error API

YOU CAN LEARN

GET THE COACHING TRAINING
BY
ADAM JONES FOR FREE

It’s limited seating! Hurry up

VIDEO TOUR