Albanian   |   English
Britanika Metodologjia Kurset Mesueset Pershtypjet Regjistrohu Integral Lajmet Kontaktet   
Integral
Visit our website: integral.al
Integral Programe Edukimi

Në 25 vite Integral Programe Edukimi ka provuar të jetë një ndër kompanitë më profesionale në fushën e arsimimit dhe shkëmbimeve kulturore jashtë vendit. Konsultentët tanë të kualifikuar janë të gatshëm t’ju ndihmojnë me çdo kërkesë rreth programeve të shkollave dhe universiteteve, me zgjedhjen e duhur të fushës së studimit, kryerjen e proçedurës së plotë të aplikimit dhe organizimin e udhëtimit.

INTEGRAL ofron:
 
    - Kurse gjuhe jashtë Shqipërisë në pranverë, verë dhe dimër për fëmijë dhe të rinj.
    - Kurse intensive vjetore për të rritur brenda dhe jashtë Shqipërisë.
    - Kurse përgatitore për provimet: IELTS, TOEFL etj., brenda dhe jashtë Shqipërisë.
    - Edukim i nivelit për shkollat e mesme dhe programe speciale për parapërgatitje Universitare jashtë Shqipërisë.
    - Ndjekja e studimeve universitare në Europe dhe SHBA.
    - Programe për shkëmbime kulturore për nxenesit e shkollave të mesme që përfshin një vit studimi jashtë shtetit.
Kontaktet

Rr. Ibrahim Rugova,
Nd. 46, H. 4, Ap. 5,
1019, Tirana, Albania


Tel: +355 422 52 065 / +355 69 40 40 601
Skype: integral.albania
Facebook: Britanika-Integral

Pallati i Librit Universitar në ish-bllok, hyrja në krah të Kolonat (fast food), kati 3.
+ read more
v.2.0 © RixtelLab 2013-2018
Rixtel Lab