Albanian   |   English
Britanika Metodologjia Kurset Mesueset Pershtypjet Regjistrohu Integral Lajmet Kontaktet   
Lajmet
Visit our website: integral.al
NEW! Trajnime profesionale në Anglishten e Biznesit

Të gjithë profesionistët e biznesit, vini re! Dëshirojmë t’ju njoftojmë për workshopet dy ditore me tema: “Bëhu profesionist në Anglishten e Biznesit” dhe “Si të fitoni punën e dëshiruar”, që do të drejtohen nga trajnuesi ynë Kanadez, Bassam Abulibdeh.

 1. Workshopi: "Bëhu profesionist në Anglishten e Biznesit"
 
Ky workshop do t’ju ndihmojë në përmirësimin e aftësive tuaja të shkrimit të Anglishtes së biznesit që të fitoni vetëbesim gjatë komunikimimit me klientët, partnerët tuaj të biznesit, etj. Mësoni gjithcka që ju duhet të dini rreth hartimit të raporteve dhe letrave ose shkresave formale dhe jo-formale të biznesit dhe shumë më tepër se kaq!
  • Datat: 12 dhe 13 Prill 
  • Orari: 18:30-20:00
  • Trajnuesi: Bassam Abulibdeh, trajnuesi Kanadez i Anglishtes së Biznesit 
  • I përshtatshëm për: Profesionistët e rinj, njerëzit që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre të shkrimit të biznesit në anglisht, përdorimin e përditshëm të anglishtes në punë.  
 Çmimi: 4.900 Lekë  

 2. Workshopi: "Si të fitoni punën e dëshiruar"
 
Ky workshop do t'ju ndihmojë për hartimin e një CV-je profesionale dhe përgatitjen për intervistat e punës në Anglisht, për të nxitur vetëbesim dhe siguri gjatë intervistës. Mësoni se si të menaxhoni veten tuaj dhe të rrisni shanset për t'u punësuar!
  • Datat: 17 dhe 19 Prill  
  • Orari: 18:30-20:00
  • Trajnuesi: Bassam Abulibdeh, trajnuesi Kanadez i Anglishtes së Biznesit 
  • I përshtatshëm për: Profesionistët e rinj, njerëzit që kërkojnë një karierë më të mirë, që dëshirojnë të aplikojnë për një punë të re në kompani ndërkombëtare, përgatitje për intervistë pune në anglisht.  
 
Çmimi: 4.900 Lekë  

Nxitoni, oferta jonë speciale 4.900 Lekë është e vlefshme vetëm për regjistrimet deri në datën 10 Prill 2018!

Klikoni në linkun e mëposhtëm për të bërë regjistrimin dhe për të marrë më shumë informacion në lidhje me workshopet: https://integraledu.lpages.co/britanika/
 

Përse metodologjia CLIL është shumë e mirë dhe tepër efektive në mësimin e një gjuhe të huaj?

CLIL, është një akronim i cili do të thotë:  (Content and Language Integrated Learning - Mësimi me Përmbajtje dhe Gjuhë të Integruar). CLIL është një qasje, një filozofi e përdorur që në Romën e Lashtë ku prindërit preferonin që fëmijët e tyre të arsimoheshin në greqisht.
Termi CLIL u krijua në vitin 1994 nga David Marsh dhe duket se po e kalon testin e kohës. Ideja ishte tek përdorimi i gjuhës në forma të ndryshme si medium të mësimit. Metodologjia është aplikuar në një kontekst biznesi në shumë vende dhe është pranuar gjerësisht si një qasje tepër efektive për studentët.
Studimi nëpërmjet metodës CLIL mund të quhet një studim i dyfishtë, pasi fokusohet njëkohësisht në përmbajtjen e lëndëve dhe në mësimin e gjuhës së huaj.
 
Pse Komisioni Europian e vlerëson si shumë të mirë metodologjinë CLIL?
 
CLIL ka fokus dhe orientim të dyfishtë.
CLIL i referohet situatave ku lëndët mësimore mësohen nëpërmjet një gjuhe të huaj ndaj edhe përfitimi për studentin është i dyfishtë pasi përveç mësimit të përmbajtjes së lëndës përvetësohet njëkohësisht edhe terminologjia e fushave të ndryshme teknike, shkencore, juridike etj., të cilat zhvillohen në gjuhë të huaj.
 
CLIL kursen kohën tuaj të çmuar
(CLIL) siguron ekspozimin ndaj gjuhës pa kërkuar kohë shtesë në kurrikulë, kjo mund të realizohet duke studiuar dy lëndë njëkohësisht, psh: Gjeografinë dhe Anglishten.

CLIL zhvillon aftësi
Si rezultat i udhëzimeve të CLIL, studentët do të kenë një qasje më të shpejtë dhe kuptim më të thellë të një kulture të huaj si dhe do të kenë më shumë gjasa të shohin “tablonë e plotë” në aspektin e marrëdhënies ndërmjet gjuhës dhe shoqërisë.

CLIL mundëson një horizont më të gjerë
Nëpërmjet CLIL nxënësit mësojnë gjuhën përmes përmbajtjes. Kur përmbajtja është interesante dhe domethënëse për studimet e tyre, studentët mund të jenë më të motivuar sesa kur fokusi vihet tërësisht në “detajet” e gjuhës (gramatika).
Duke përdorur terminologjinë e njohur botërisht dhe nëse është e mundur tematikat që kanë studiuar kohët e fundit në gjuhën e tyre amtare, studentët do të jenë në gjendje të mësojnë më shumë, pasi ata tashmë do të kenë përftuar më shumë njohuri rreth përmbajtjes dhe kontekstit të lëndës. Ky familjarizim u mundëson atyre t'u kushtojnë më tepër vëmendje detajeve që përndryshe do të humbisnin.

CLIL rrit motivimin
Në shumë raste, metoda CLIL nxit rritjen e motivimit të nxënësve për të mësuar. Kjo mund t'u mundësojë atyre të përparojnë më shpejt dhe më mirë.
Ne tek Britanika përdorim CLIL sepse duam që studentët tanë të avancojnë më shpejt dhe më të sigurt në vetvete dhe në aftësitë e tyre.

Ftesë për prezantim

Të gjithë të interesuarit dhe pjesëmarrësit në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë do të kenë mundësi të marrin pjesë në prezantimin me temë:

“Si të arrini rezultatet më të larta me Britanika në provimet TOEFL/IELTS/SAT/Michigan etj. për studimet jashtë vendit“, me lektor Znj. Marlise Sanchez-Torres dhe Z. Edward Chynoweth, pedagogë të gjuhës Angleze pranë Qendrës Britanika.

Prezantimet do të mbahen ditën e Premte, datë 09 Shkurt, ora: 11:00 dhe ditën e Shtunë, datë 10 Shkurt, ora 15:00 në Hotel Rogner, Salla e Prezantimeve.

Sepse me Britanika, gjuhët mësohen ndryshe!

Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë 2018

World Education Fair - Panairi më i madh i edukimit në Shqipëri hap dyert për të shtatin vit rradhazi për të gjithë të interesuarit në datat 9 - 10 Shkurt në Tiranë! Në kë të panair do të jenë të pranishëm përfaqësues të shkollave të mesme, universiteteve dhe kampeve verore nga Europa dhe SHBA!

Përse nuk duhet të mungoni në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë?


    - 30 shkollat dhe universitetet më të mira vijnë për të takuar familjet shqiptare
    - Konsulencë falas nga stafi i Integral
    - Mbi 2000 programe studimi në gjuhën angleze (Bachelor, Master, MBA, PhD)
    - Mbi 15% zbritje për prenotime të kampeve verore gjatë panairit
    - Bursa për shkolla të mesme dhe universitete
    - Zbritje për prenotime të testit të orientimit të karrierës - Centigrade
    - 20% zbritje për kurset tek Britanika dhe testime falas për të gjithë të regjistruarit gjatë panairit

Datat e Panairit të Edukimit Jashtë Shqipërisë:

        Tiranë - Hotel Rogner                   Shkodër (prezantim) - Europa Grand Hotel            Fier (prezantim) - Hotel Fieri

- 09 Shkurt 2018 (11:00-18:00)                      - 11 Shkurt 2018 (17:00-20:00)                      - 12 Shkurt 2018 (17:00-20:00)
- 10 Shkurt 2018 (11:00-16:00)

Regjistrohuni online dhe përfitoni nga oferta jonë -10% zbritje!

Zgjidhni kursin tuaj të gjuhës dhe bëni regjistrimin online në: http://integraledu.lpages.co/britanika/ për të përfituar nga oferta jonë e fundit -10% zbritje për kurset e gjuhëve Anglisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht, Frëngjisht si dhe për kurset e gjuhëve për nevoja specifike.

Sepse me Britanika gjuhët mësohen ndryshe!!!

Datat e Provimeve IELTS dhe TOEFL

Të dashur miq të Qendrës Profesionale të Kurseve Britanika!

Datat zyrtare për dhënien e provimeve të mbrojtjes së gjuhës angleze janë si më poshtë:

                      IELTS                                    TOEFL

            - 24 Mars 2018                        - 24 Shkurt 2018
            - 14 Prill 2018                          - 02 Mars 2018
            - 21 Prill 2018                          - 03 Mars 2018
            - 12 Maj 2018                          - 07 Prill 2018
            - 24 Maj 2018                          - 21 Prill 2018
            - 02 Qershor 2018                  - 05 Maj 2018
            - 30 Qershor 2018                  - 02 Qershor 2018
                                                               - 07 Korrik 2018

5 arsye pse duhet të zgjidhni Britanikën

Britanika është e vetmja shkollë gjuhe në Shqipëri që ofron mësimdhënien nëpërmjet metodës CLIL. CLIL është një metodë Britanike e cila përkon në qasjen më të re të BE për mësimin dhe njëhsimin e gjuhëve të huaja. 
Arsyet përse duhet të zgjidhni të studioni gjuhë të huaja në Britanika janë të shumta.

Ketu gjeni 5 arsyet me kryesore:​
                      1.  Metoda CLIL
                      2.  Mësues profesional të huaj e vendas
                      3.  Metodogjia më e fundit e aplikuar nga BE
                      4.  Kurse për të gjitha grupmoshat
                      5.  Ambjent miqësor dhe i përshtatshëm për të gjitha moshat

Gjuhë Spanjolle me Pedagoge Spanjolle

Te Britanika, shkolla e gjuheve, ju mund te mesoni gjuhen Spanjolle ne te gjitha nivelet perkatese si edhe te pergatiteni per mbrojten e provimit DELE me Pedagoge te huaj ose vendas. Do te keni gjithashtu metodat me bashkekohore per mesimin e gjuhes.

Ne ju ofrojme ate qe ju po kerkoni.

Zgjedhja eshte e juaja!

Kontaktet

Rr. Ibrahim Rugova,
Nd. 46, H. 4, Ap. 5,
1019, Tirana, Albania


Tel: +355 422 52 065 / +355 69 40 40 601
Skype: integral.albania
Facebook: Britanika-Integral

Pallati i Librit Universitar në ish-bllok, hyrja në krah të Kolonat (fast food), kati 3.
+ read more
v.2.0 © RixtelLab 2013-2018
Rixtel Lab